Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
1.6.2007, Radek Jahoda, recenze
Yamada je v očích zákazníků většinou vnímána jako levnější značka, což ale dnes už zdaleka neplatí a její výrobky jsou plně srovnatelné s konkurencí. Nyní se podíváme na to, jak si bude stát v našem testu set-top-box DTV1300.
Marek Drab | 26.2.200911:44
Mám tenhle STB něco přes rok. Počečtení SW je přímo tragické, jako by to překládal Vietnamec, nebo spíš automatický překladač, navíc znaky s diakritikou jsou z nějakého jiného fontu. Když ladím kanály, tak se v 50% případů během skenování kousne. Pomáhá jenom odpojení od sítě. Teď mi přes něj přestal procházet zvuk z připojeného DVD, prostě hrůza. Zusím ho reklamovat a doufám, že mi časem vrátí paníze, abych si mohl koupit nějaký jiný.
Odpovědět0  0
Jenda75 | 8.7.200820:27
Bacha na verzi 1300U..má USB port ­- zcela k hov.nu. a neumí český EPG, přestože všude píší že jo. Jinak mj. nedoporučuji šetřit na špatným místě. Vlastní zkušenost.
Odpovědět0  0
maskr (1) | 22.12.200723:57
Je fakt že se u tohoto přístroje říká za málo peněz hodně muziky.Ale tento přístroj mě zklamal hned při prvním zapojení.Samozřejmě absolutně nereagoval.Po reklamaci u prodejce která trvala měsíc a byla provedena výměnou přístroje­(nevím co jim na tom trvalo tak dlouho,mezitím už měsíc vysílala Bukovka­)jsem obdržel jiný přístroj ale zase chyba lávky.Co chvíli mi zamrzá ovládání a nepomůže nic jinýho,než vytáhnout ze zásuvky a zase zapojit.Už mě nebaví zase kontaktovat prodejce a handrkovat se kvůli další reklamaci.Ještě že ten přístroj nemám jako primární zdroj TV signálu.To by mě asi vyloženě j.eblo.
Odpovědět0  0
ifin | 27.6.200822:24
jó s tím zamrzáním to je fakt, ale když byl nový neuměl pořádně ani česky a furt jen zamrzal, tak jsem ho reklamoval a oni nahráli nový firmware a teď už je čeština v pohodě.Reklamace netrvala měsíc,ale měsíc jsem čekal až mi vrátí DO bez kterýho mi to fakt nešlapalo.
Odpovědět0  0
lubos moskyt | 3.10.200715:07
Tento pristroj jsem si koupil a po asi mesicni skusenosti nakonec jeste doporucil me sestre. Po cca roce bezproblemoveho chodu se mi stalo ze nesel zapnout jak jsem zjistil asi se prehral a upadl v nem nejaky kondenzator, cca tyden po tom se stejna zavada ukazala i sestrina kusu. Po uspesne reklamaci se to opakovalo jeste jednou, po druhe reklamaci obou zarizeni prisly sice ty same krabicky ale vnitrek je jiny ­(jine menu, daleko rychlejsi reakce na ovladac apod­) zajasal jsem ze budu mit konecne funkcni tv. Radoval jsem se predcasne, set­-top­-box sice hraje ale dosti casto jakoby zamrzne a nejdou prepinat programy, pomaha ho vytahnout ze zasuvky ale je to docela neprijemne ­(delato muj kus i sestry ktera bydli na druhem konci mesta takze to s 220V rozvody nema souvislost­). Priznam se ze uz sem nemel silu to slozite reklamovat.
Odpovědět0  0
Karlos_CZ | 8.12.200723:41
Mám stejnou zkušenost: Měl jsem tento přijímač v původní verzi a kromě poněkud zvláštního menu a ­"kostrbatého­" EPG fungoval naprosto spolehlivě až do okamžiku, kdy došlo k poruše napájecího zdroje. Vzhledem k tomu, že byl ještě v záruce, odnesl jsem ho do servisu, kde mi ho vyměnili za nový typ. Tento má sice pěkné menu a přívětivé EPG ale výrazně horší citlivost a cca 1x za dva až tři dny se ­"kousne­" a nereaguje na nic kromě odpojení od napájení. Zkoušel jsem ho několikrát měnit za jiný, ale dělaly to všechny kusy, které jsem měl možnost vyzkoušet, a servisní technik údajně žádné problémy nikdy nezjistil...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.